Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dimecres, 13 d’agost del 2014

Cascades de la vall de Pineta, al Pirineu de Huesca





Tinc records de joventut d’estades en aquesta vall on cada any pujàvem al llac de Marboré i al Petit Astazu, un 3000 fàcil amb vista sobre el circ de Gavarnie, entre el Parque Nacional Ordesa y Monte Perdido i el Parc National des Pyrénées.

Cascada del Cinca
Seguint el tastet de valls pirinenques que hem organitzat aquest any ens hem arribat a Pineta, amb la indissimulada intenció de tornar a pujar al llac de Marboré. Però els déus de la meteorologia no ens han estat propicis, i una capa espessa de núvols cobria completament totes les muntanyes. Així que vam fer l’intent, però no valia la pena seguir tenint la seguretat de no veure res. La gràcia és veure la cara nord del Monte Perdido, el llac de Marboré, la bretxa de Tucarroya, etc. Per tant ens vam desviar a veure la fantàstica cascada del Cinca que baixa directament de l’alta vall on hi ha el llac de Marboré. I estava plagat de lliris dels Pirineus preciosos! 
Pont cap al camí de la faja de Tormosa i Añisclo


Lliri dels Pirineus


Cascada del Cinca
Cascada de La Larri

Per completar el dia, vam anar cap a la vall de La Larri, i vam baixar pel camí de la cascada del mateix nom entre un magnífic bosc de faigs. Suficient per recordar que Pineta és preciós i que haurem de tornar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada