Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dissabte, 24 d’agost del 2013

D’Espot a les Planes de Son pel coll de Fogueruix




Feia uns quants anys que no veia un company d’excursions i ha sorgit l’oportunitat de fer una matinal conjunta aprofitant que ell no havia pujat mai pel camí que surt entre Espot i el parking de Prat Pierró i s’enfila al coll de Fogueruix. Ell havia quedat per dinar a Son sobre les dues. Entre que parlem i ens hi posem hem sortit de la plaça d’Espot a les 10, que com tot muntanyenc sap és la millor hora per fer en un dia d’agost un desnivell de 800 metres pujats de cop. 


Però el meu company és un home ràpid i que està al dia de les millors tècniques de córrer per les muntanyes, sembla que ara s’utilitza l’estil de la marxa nòrdica. Jo hi he posat ganes a la pujada, i he practicat a estones aquest nou sistema d’impulsar-se amb els pals, a la baixada. I sorprenentment m’he trobat a les Planes de Son a quarts de dues, per mi un rècord! Però si vull conservar els genolls i els turmells hauré de fer alguna cosa.
 

Avui de fotos poques, no tenia temps! Com deia fa anys un corredor de curses de muntanya, “Hi hauré de tornar perquè era molt maco!”

Les balconades que hi ha pujant a Fogueruix

Espot

Les vistes en direcció valls d'Isil i Unarre

Roca Blanca i Teso des del refugi Pla de la Font

A finals d'agost segueix havent-hi molta aigua i flors

I ja som a les Planes de Son!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada